Postharvest quality properties of potential tropical fruits related to their unique structural characters (Chapter 9)
Chapter in book
ผู้เขียน/บรรณาธิการ
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์
รายชื่อผู้แต่ง: Chalermchai Wongs-Aree and Sompoch Noichinda
รุ่น: the fourth edition
ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.): 2022
ชื่อชุด: Postharvest Handling: A Systems Approach (the Fourth Edition)
หน้าแรก: 277
หน้าสุดท้าย: 316
จำนวนหน้า: 40
ภาษา: English-United States (EN-US)
บทคัดย่อ
Tropical fruits deliver exciting, exotic, and luscious sensory experiences into fruit markets
around the world. Delivering these experiences depends upon analogous postharvest
management practices to those use in other types of fresh produce. Maturity indices, grading,
postharvest treatments, packaging, and temperature management all contribute to
reliably providing high-quality fruits to market. Each of these aspects needs to be tailored
to the particular needs of the individual fruit species and cultivars.
คำสำคัญ
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง