Postharvest quality properties of potential tropical fruits related to their unique structural characters (Chapter 9)

Chapter in book


ผู้เขียน/บรรณาธิการ


กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์


รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์

รายชื่อผู้แต่งChalermchai Wongs-Aree and Sompoch Noichinda

รุ่นthe fourth edition

ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.)2022

ชื่อชุดPostharvest Handling: A Systems Approach (the Fourth Edition)

หน้าแรก277

หน้าสุดท้าย316

จำนวนหน้า40

ภาษาEnglish-United States (EN-US)


ดูบนเว็บไซต์ของสำนักพิมพ์


บทคัดย่อ

Tropical fruits deliver exciting, exotic, and luscious sensory experiences into fruit markets
around the world. Delivering these experiences depends upon analogous postharvest
management practices to those use in other types of fresh produce. Maturity indices, grading,
postharvest treatments, packaging, and temperature management all contribute to
reliably providing high-quality fruits to market. Each of these aspects needs to be tailored
to the particular needs of the individual fruit species and cultivars.


คำสำคัญ

ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง


อัพเดทล่าสุด 2023-24-09 ถึง 07:35