Denoising by local iterated extended Kalman filter for quantification purposes in electronic noses

Conference proceedings article


ผู้เขียน/บรรณาธิการ


กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์

ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง


รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์

รายชื่อผู้แต่งTurmchokkasam S., Chamnongthai K.

ผู้เผยแพร่Hindawi

ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.)2015

หน้าแรก304

หน้าสุดท้าย307

จำนวนหน้า4

ISBN9781479944163

นอก0146-9428

eISSN1745-4557

URLhttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-84922933585&doi=10.1109%2fISCIT.2014.7011921&partnerID=40&md5=f19dd575c2d4cd1750255ba567442fd2

ภาษาEnglish-Great Britain (EN-GB)


ดูบนเว็บไซต์ของสำนักพิมพ์


บทคัดย่อ

In the area of electronic noses (e-noses), applications in the field of wine detection are uncommon. The number of qualified human wine experts is low and their cost is high. This paper has been developed for the purpose of local iterated extended Kalman filtering technique for collecting raw data (typical red wine aromas) and de-noising based on the output noise characteristics of those gas sensors. Compared to the conventional Kalman filter algorithm. ฉ 2014 IEEE.


คำสำคัญ

Electronic NosesKalman Filter AlgorithmLocal Iterated Extended Kalman Filtering TechniqueWine Aromas


อัพเดทล่าสุด 2023-27-09 ถึง 07:35