Induction food dehydrator with temperature control

Conference proceedings article


ผู้เขียน/บรรณาธิการ


กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์

ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง


รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์

รายชื่อผู้แต่งBowornprasittikun M., Thanamai T., Nutwong S., Sangswang A., Naetiladdanon S.

ผู้เผยแพร่Hindawi

ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.)2019

ISBN9781728107295

นอก0146-9428

eISSN1745-4557

URLhttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85077959619&doi=10.1109%2fiEECON45304.2019.8938830&partnerID=40&md5=c3ca5f44404c574e492a304146846359

ภาษาEnglish-Great Britain (EN-GB)


ดูบนเว็บไซต์ของสำนักพิมพ์


บทคัดย่อ

This paper presents implementation and control of an induction dehydrator for food applications. The technique of induction heating is applied, for better efficiency and controllability of the system, compared with the conventional food drying method. The temperature is controlled by regulating the resonant current flowing in the induction coil through switching frequency adjusting. With proposed control strategy, the temperature can be controlled to constant at 55 degrees Celsius throughout the operation where the average system efficiency of 96.5% is achieved. ฉ 2019 IEEE.


คำสำคัญ

Food dehydratorResonant circuit


อัพเดทล่าสุด 2023-29-09 ถึง 07:36