เกมอาหาร
คำอธิบาย
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
คน
ผลงานตีพิมพ์
- ● Effect of ultrasound-assisted osmotic dehydration pretreatments on drying and quality characteristics of pulsed fluidized bed microwave freeze-dried strawberries; Jiang J., Zhang M., Devahastin S., et al.; 2021; บทความในวารสาร
- ● Effects of texture modifiers on physicochemical properties of 3D-printed meat mimics from pea protein isolate-alginate gel mixture; Supanut Leelapunnawut, Luxsika Ngamwonglumlert, Sakamon Devahastin, et al.; 2022; บทความในวารสาร
- ● Evaluate the potential use of TonB-dependent receptor protein as a subunit vaccine against Aeromonas veronii infection in Nile tilapia(Oreochromis niloticus); Pornpavee Saichuer , Prit Khrisanapant , Saengchan Senapin , et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Extrusion of process flavorings from methionine and dextrose using modified starch as a carrier; Sirinapa Sasanam, Benjawan Thumthanaruk, Sombat Wijuntamook, et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Feasibility study of the use of superheated steam spray drying to produce selected food powders; Ma, Khamphon; Ngamwonglumlert, Luxsika; Devahastin, et al.; 2022; บทความในวารสาร