เกมอาหาร
คำอธิบาย
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
คน
ผลงานตีพิมพ์
- ● Implementation of coupled pattern recognition and regression artificial neural networks for mass estimation of headless-shell-on shrimp with random postures; Poonnoy P., Asavasanti S.; 2021; บทความในวารสาร
- ● Improving 3D printability of pumpkin pastes by addition of surimi; Jianghong Wu, Min Zhang, Sakamon Devahastin, et al.; 2022; บทความในวารสาร
- ● Influence of nitrate-nitrite contamination on pink color defect in ginger marinated steamed chicken drumsticks; Pakjira Jarulertwattana;Suvaluk Asavasanti;Thida Wanaloh;Phoomjai Charurungsipong;Chonthicha Pittarate;Thipanan Darnwattanapong;Chonticha Nuttee; 2021; บทความในวารสาร
- ● Investigation on simultaneous change of deformation, color and aroma of 4D printed starch-based pastes from fruit and vegetable as induced by microwave; Guo, Chaofan; Zhang, Min; Bhandari, et al.; 2022; บทความในวารสาร
- ● Mathematical model and energy utilization evaluation of a coaxial impinging stream drying system for parboiled paddy; Thuwapanichayanan R., Kumklam P., Soponronnarit S., et al.; 2022; บทความในวารสาร