เกมอาหาร
คำอธิบาย
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
คน
ผลงานตีพิมพ์
- ● Progresses in processing technologies for special foods with ultra-long shelf life; Long, Yanzhen; Zhang, Min; Devahastin, et al.; 2022; บทความปริทัศน์
- ● Spray drying of non-chemically prepared nanofibrillated cellulose: Improving water redispersibility of the dried product; Sungsinchai, Sirada; Niamnuy, Chalida; Wattanapan, et al.; 2022; บทความในวารสาร
- ● Study of Foam Stability and Effective Moisture Diffusivity in Mango Foam during Drying; Supichcha Sukserm, Somkiat Prachayawarakorn and Somboon Wetchakama; 2022; Conference proceedings article
- ● Textural and Physical Properties of Coconut Milk Ice Cream with Bacterial Cellulose; Pongsapak Promrith and Ampawan Tansakul; 2022; Conference proceedings article
- ● UV-C irradiation-triggered nutritional change of 4D printed ergosterol-incorporated purple sweet potato pastes: Conversion of ergosterol into vitamin D2; Chen J., Zhang M., Devahastin S.; 2021; บทความในวารสาร