ผศ.ดร. กรรณิการ์ กุลยะณี
อีเมล: kannika.kuny@kmutt.ac.th |
สังกัดองค์กร
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
ผลงานตีพิมพ์
- ● Natural versus Saccharomyces boulardii self-induced anaerobic coffee fermentation: Effects on physicochemical properties and microbial ecology, and their influence on volatile profiles and sensory attributes across roast levels; Jatuphol Pholtaisong, Chatchol Kongsinkaew, Thapanut On-Mee, et al.; 2025; บทความในวารสาร
- ● Physicochemical characteristics and metabolite content of roasted arabica coffee in relation to consumer preference; 2025; บทความในวารสาร
ข้อมูลความเชี่ยวชาญ
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง