ผศ.ดร. สุคนธ์ ตันติไพบูลย์วุฒิ
อีเมล: sukon.tan@kmutt.ac.th โทรศัพท์: 024708938 |
สังกัดองค์กร
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
ผลงานตีพิมพ์
- ● Fabrication of mycelium (oyster mushroom)-based composites derived from spent coffee grounds with pineapple fibre reinforcement; Chatchai Kohphaisansombat, Yanisa Jongpipitaporn, Pitak Laoratanakul, et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Development of a Low-cost Culture Medium for Lactobacillus Cultivation; Patitta Choti, Taniya Tawornrit and Sukon Tantipaibulvut; 2022; Poster
- ● Modified MRS Medium Using Sweet Potatoes as Main Components for Lactobacillus Cultivation; Pawarit Ronnapap, Phattaranaree Chaloemsri, and Sukon Tantipaibulvut; 2022; Conference proceedings article
- ● Use of Activated Sludge to Reduce Hydrogen Sulfide Emission from Anaerobic Digestion Pond; Suttipong Manjaroenporn, Thanatcha Thanasophit and Sukon Tantipaibulvut; 2021; Poster
- ● In situ deposition of green silver nanoparticles on urinary catheters under photo-irradiation for antibacterial properties; Chutrakulwong, Fueangfahkan; Thamaphat, Kheamrutai; Tantipaibulvut, et al.; 2020; บทความในวารสาร
- ● ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของสีที่สกัดจากเหง้าขมิ้น ดอกอัญชัน และใบเตย; Maktrong, N., Thanutchapisut, et al.; 2018; บทความในวารสาร
- ● Ethanol production from cellulosic cassava waste; Phakamas Rawaengsungnoen, Saijai Leklai, and Sukon Tantipaibulvut; 2018; บทความในวารสาร
- ● Antibacterial Activity of Pomegranate Fruit Peels and Arils; Nuamsetti, T.;Dechayuenyong, P.;Tantipaibulvut, et al.; 2012; บทความในวารสาร
- ● ฤทธิ์ยับยั้งแบคทีเรียของสารสกัดจากเปลือกผลไม้บางชนิด; Tantipaibulvut, S.;Nuamsetti, T.;Dechayuenyong, et al.; 2012; บทความในวารสาร