Effect of far-infrared radiation assisted drying on microstructure of banana slices: An illustrative use of X-ray microtomography in inicrostructural evaluation of a food product
บทความในวารสาร
ผู้เขียน/บรรณาธิการ
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์
รายชื่อผู้แต่ง: Leonard, A; Blacher, S; Nimmol, C; Devahastin, S
ผู้เผยแพร่: Elsevier
ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.): 2008
วารสาร: Journal of Food Engineering (0260-8774)
Volume number: 85
Issue number: 1
หน้าแรก: 154
หน้าสุดท้าย: 162
จำนวนหน้า: 9
นอก: 0260-8774
ภาษา: English-Great Britain (EN-GB)
ดูในเว็บของวิทยาศาสตร์ | ดูบนเว็บไซต์ของสำนักพิมพ์ | บทความในเว็บของวิทยาศาสตร์
บทคัดย่อ
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
คำสำคัญ
Image analysis, Low-pressure superheated steam drying, porosity, Vacuum drying, X-ray microtomography