Going Beyond the Current Native Nutritional Food Through the Integration of the Omic Data in the Post-Genomic Era: A Study in (Resistant) Starch Systems Biology

Book chapter abstract


ผู้เขียน/บรรณาธิการ


กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์

ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง


รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์

รายชื่อผู้แต่งSaithong T., Kalapanulak S.

ผู้เผยแพร่Hindawi

ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.)2015

หน้าแรก230

หน้าสุดท้าย241

จำนวนหน้า12

ISBN9781118930458; 9781118930427

นอก0146-9428

eISSN1745-4557

URLhttps://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-84976870633&doi=10.1002%2f9781118930458.ch17&partnerID=40&md5=7acd11d9341830f1f865b437085f548e

ภาษาEnglish-Great Britain (EN-GB)


ดูบนเว็บไซต์ของสำนักพิมพ์


บทคัดย่อ

A healthy life is a wish for all people. Nowadays, the nutrition content in food is as much of a concern as the calories provided. An exploration of nutrient-rich food has been continuously carried out in a range of biodiversity. The advanced high-throughput technology that enables us to investigate the intracellular biosynthesis of biomolecules in a living organism increases the opportunity to go beyond the current nutritional food. The study in (resistant) starch biosynthesis is an example. ฉ 2015 by John Wiley & Sons, Ltd. All rights reserved.


คำสำคัญ

Omic data integration


อัพเดทล่าสุด 2023-27-09 ถึง 07:35