Going Beyond the Current Native Nutritional Food Through the Integration of the Omic Data in the Post-Genomic Era: A Study in (Resistant) Starch Systems Biology
Book chapter abstract
ผู้เขียน/บรรณาธิการ
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์
รายชื่อผู้แต่ง: Saithong T., Kalapanulak S.
ผู้เผยแพร่: Hindawi
ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.): 2015
หน้าแรก: 230
หน้าสุดท้าย: 241
จำนวนหน้า: 12
ISBN: 9781118930458; 9781118930427
นอก: 0146-9428
eISSN: 1745-4557
ภาษา: English-Great Britain (EN-GB)
บทคัดย่อ
A healthy life is a wish for all people. Nowadays, the nutrition content in food is as much of a concern as the calories provided. An exploration of nutrient-rich food has been continuously carried out in a range of biodiversity. The advanced high-throughput technology that enables us to investigate the intracellular biosynthesis of biomolecules in a living organism increases the opportunity to go beyond the current nutritional food. The study in (resistant) starch biosynthesis is an example. ฉ 2015 by John Wiley & Sons, Ltd. All rights reserved.
คำสำคัญ
Omic data integration