Separation of polyphenol compounds and caffeine from green tea extract

บทความในวารสาร


ผู้เขียน/บรรณาธิการ


กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์

ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง


รายละเอียดสำหรับงานพิมพ์

รายชื่อผู้แต่งSampanvejsobha, Sailom;Siriwattanayotin, Suwit;Rungraeng, Natthakan;Wongsa, Prinya

ปีที่เผยแพร่ (ค.ศ.)2016

วารสารWarasan Wichai Mo Kho (0859-3957)

Volume number21

Issue number2

หน้าแรก150

หน้าสุดท้าย155

นอก0859-3957

URLhttp://www.tci-thaijo.org/index.php/APST/article/view/62598/52089


บทคัดย่อ

The polyphenolic compounds in green tea extract i.e. tannins and polyphenols, especially catechins, attribute to organoleptic and heath promoting functions. For tea caffeine, although it is known to stimulate nervous system; however, overuse of caffeine may induce a number of detrimental effects including headaches and migraines. Therefore, this research is aimed at optimizing the separation of caffeine and the major tea polyphenols namely catechins from green tea extract using adsorption


คำสำคัญ

resin.


อัพเดทล่าสุด 2022-06-01 ถึง 15:34