รศ. สุวิช ศิริวัฒนโยธิน
อีเมล: suwit.sir@kmutt.ac.th โทรศัพท์: 024709242 |
สังกัดองค์กร
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
ผลงานตีพิมพ์
- ● การเพิ่มประสิทธิภาพการทำความสะอาดสายพานเกลียวโดยใช้เทคโนโลยีอัลตราโซนิกส์; กรรณกมล แสนสวาท, เขมฤทัย ถามะพัฒน์, สุวลักษณ์ อัศวสันติ และ สุวิช ศิริวัฒนโยธิน; 2024; บทความในวารสาร
- ● A Comparative Analysis of Phenolic Content, Antioxidant Activity, Antimicrobial Activity and Chemical Profile of Coffea Robusta Extracts Using Subcritical Fluid Extraction and Supercritical Carbon Dioxide Extraction; Pattarin Supanivatin, Aluck Thipayarat, Suwit Siriwattanayotin, et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Effect of defatted rice bran addition on properties of texturized soy and rice protein products; Thanaporn Pengjun , Chayanid Sringarm , Thiranan Kunanopparat, et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Effect of Overfilled Solvent and Storage Time of Subcritical Extraction of Jasminum sambac on Yield, Antioxidant Activity, Antimicrobial Activity and Tentative Volatile Compounds; Pattarin Supanivatin, Suwit Siriwattanayotin, Aluck Thipayarat, et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Effect of Defatted Rice Bran Addition on Properties of Texturized Soy Protein Products; Thanaporn Pengjun, Thiranan Kunanopparat and Suwit Siriwattanayotin; 2022; Conference proceedings article
- ● Simulation of Microwave Thawing; Nuttharin Promsawas, Suwit Siriwattanayotin and Aluck Thipayarat; 2022; Conference proceedings article
- ● Production of drum dried snack from squid fin; Kanyarak Meesat, Thiranan Kunanopparat and Suwit Siriwattanayotin; 2021; Conference proceedings article
- ● Effect of oscillating magnetic field on freezing rate, phase transition time and supercooling of deionized water; Jarulertwattana P., Siriwattanayotin S., Asavasanti S.; 2020; บทความในวารสาร
- ● Effects of temperature on the main intermediates and products of the maillard reaction in a chicken breast meat model system; Chansataporn W., Nopharatana M., Samuhasaneetoo S., et al.; 2019; บทความในวารสาร
- ● Kinetics of Maillard reaction in a chicken meat model system using a multiresponses modeling approach; Chansataporn W., Prathumars P., Nopharatana M., et al.; 2019; บทความในวารสาร
- ● Reduction of the Phosphate Soaking Time Required for Shrimp Products Using Pulsed Vacuum Condition; Baka R., Kunanopparat T., Rungchang S., et al.; 2018; บทความในวารสาร
- ● Laser cleaning performance and PAHs formation in the removal of roasting marinade stain; Uthaijunyawong T., Siriwattanayotin S., Viriyarattanasak C., et al.; 2017; บทความในวารสาร
- ● Reduction of the polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) content of charcoal smoke during grilling by charcoal preparation using high carbonisation and a preheating step; Chaemsai S., Kunanopparat T., Srichumpuang J., et al.; 2016; บทความในวารสาร
- ● Separation of polyphenol compounds and caffeine from green tea extract; Sampanvejsobha, Sailom;Siriwattanayotin, Suwit;Rungraeng, et al.; 2016; บทความในวารสาร
- ● Valorization of industrial by-products through bioplastic production: Defatted rice bran and kraft lignin utilization; Klanwan Y., Kunanopparat T., Menut P., et al.; 2016; บทความในวารสาร
- ● Characterization of Defatted Rice Bran Properties for Biocomposite Production; Kunanopparat T., Menut P., Srichumpoung W., et al.; 2014; บทความในวารสาร
- ● Effect of kraft lignin on protein aggregation, functional, and rheological properties of fish protein-based material; Sakunkittiyut Y., Kunanopparat T., Menut P., et al.; 2013; บทความในวารสาร
- ● Extrusion Processing of Wheat Gluten Bioplastic: Effect of the Addition of Kraft Lignin; Chantapet P., Kunanopparat T., Menut P., et al.; 2013; บทความในวารสาร
- ● Effect of lignin removal on the properties of coconut coir fiber/wheat gluten biocomposite; Muensri P., Kunanopparat T., Menut P., et al.; 2011; บทความในวารสาร
- ● Improvement of rheological and functional properties of defatted rice bran protein bioplastic by kraft lignin addition; Rattanatham P., Kunanopparat T., Siriwattanayotin S.; 2011; บทความในวารสาร