เกมอาหาร
คำอธิบาย
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
คน
ผลงานตีพิมพ์
- ● Antioxidant Activities of Konjac Glucomannan Hydrolysates of Different Molecular Weights at Different Values of pH; Phattanit Tripetch, Supaporn Lekhavat, Sakamon Devahastin, et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Comparative evaluation of the effect of microfluidisation on physicochemical properties and usability as food thickener and Pickering emulsifier of autoclaved and TEMPO-oxidised nanofibrillated cellulose; Sungsinchai S., Niamnuy C., Seubsai A., et al.; 2021; บทความในวารสาร
- ● Comparative Evaluation of the Properties of Deep-Frozen Blueberries Dried by Vacuum Infrared Freeze Drying with the Use of CO2 Laser Perforation, Ultrasound, and Freezing–Thawing as Pretreatments; Chen F., Zhang M., Devahastin S., et al.; 2021; บทความในวารสาร
- ● Culturable Bacterial Community on Leaves of Assam Tea (Camellia sinensis var. assamica) in Thailand and Human Probiotic Potential of Isolated Bacillus spp; Patthanasak Rungsirivanich, Witsanu Supandee, Wirapong Futui, et al.; 2020; บทความในวารสาร
- ● Defects in 3D/4D food printing and their possible solutions: A comprehensive review; Phuhongsung, Pattarapon; Zhang, Min; Devahastin, et al.; 2022; บทความปริทัศน์