เกมอาหาร
คำอธิบาย
ไม่พบข้อมูลที่เกี่ยวข้อง
คน
ผลงานตีพิมพ์
- ● Drying of non-chemically prepared nanofibrillated cellulose from lime residue: Effects of drying methods on fiber morphology, physicochemical properties and redispersibility; Phankijnant, Jirayu; Chiewchan, Naphaporn; Devahastin, et al.; 2023; บทความในวารสาร
- ● Effect of Compositions and Physical Properties on 3D Printability of Gels from Selected Commercial Edible Insects: Role of Protein and Chitin; Weiwei Zhang, Yisen Jia, Chaofan Guo, et al.; 2024; บทความในวารสาร
- ● Effect of drying techniques on browning index, phenolic compounds, polysaccharides, triterpenoids and antioxidant activity of tiger milk mushroom (Lignosus rhinocerus) sclerotium; Kanteera Soontharapirakkul, Thidaporn Kotpat; 2023; บทความในวารสาร
- ● Effect of oscillating magnetic field on freezing rate, phase transition time and supercooling of deionized water; Jarulertwattana P., Siriwattanayotin S., Asavasanti S.; 2020; บทความในวารสาร
- ● Effect of two-step fermentation with lactic acid bacteria and Saccharomyces cerevisiae on key chemical properties, molecular structure and flavor characteristics of horseradish sauce; Luan C., Zhang M., Devahastin S., et al.; 2021; บทความในวารสาร