รศ.ดร. นภาพร เชี่ยวชาญ
อีเมล: naphaporn.rat@kmutt.ac.th โทรศัพท์: 024709243 |
สังกัดองค์กร
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
ผลงานตีพิมพ์
- ● Electrodialysis desalination of fish sauce: Electrodialysis performance and product quality; Chindapan N., Devahastin S., Chiewchan N.; 2009; บทความในวารสาร
- ● Evolution of antioxidant compounds in lime residues during drying; Kuljarachanan T., Devahastin S., Chiewchan N.; 2009; บทความในวารสาร
- ● Production of antioxidant dietary fibre powder from cabbage outer leaves; Nilnakara S., Chiewchan N., Devahastin S.; 2009; บทความในวารสาร
- ● Effect of starch retrogradation on texture of potato chips produced by low-pressure superheated steam drying; Kingcam R., Devahastin S., Chiewchan N.; 2008; บทความในวารสาร
- ● Effects of coconut sugar and stabilizing agents on stability and apparent viscosity of high-fat coconut milk; Jirapeangtong K., Siriwatanayothin S., Chiewchan N.; 2008; บทความในวารสาร
- ● Production of antioxidant high dietary fiber powder from carrot peels; Chantaro P., Devahastin S., Chiewchan N.; 2008; บทความในวารสาร
ข้อมูลความเชี่ยวชาญ
- Advanced Pretreatment and Drying Techniques
- Advanced Processing on Fiber Matrix
- Bioactive Compounds from Agro-Industrial By-Products
- Bioactive Compounds from Dietary Fiber Powder
- Engineering Physical and Functional Properties of Foods
- Food Microbiology
- Natural Colorant Production