รศ.ดร. พนิดา บุญฤทธิ์ธงไชย
อีเมล: panida.boo@kmutt.ac.th โทรศัพท์: 024707732 |
สังกัดองค์กร
กลุ่มสาขาการวิจัยเชิงกลยุทธ์
ผลงานตีพิมพ์
- ● Effects of Methyl Jasmonate on Physicochemical Qualities and Internal Browning of 'Queen' Pineapple Fruit during Cold Storage; Boonyaritthongchai, P; Supapvanich, S; 2017; บทความในวารสาร
- ● Physicochemical changes of 'Phulae' pineapple fruit treated with short-term anoxia during ambient storage; Techavuthiporn, C; Boonyaritthongchai, P; Supabvanich, et al.; 2017; บทความในวารสาร
- ● Physiological and physico-chemical changes in green papaya (Carica papaya L. 'Kaek Noul') shreds taken from the outer or inner mesocarp; Chareekhot, K; Wongs-Aree, C; Boonyaritthongchai, et al.; 2016; บทความในวารสาร
- ● Visual appearance maintenance of fresh-cut 'Nam Dok Mai' mango fruit by honey dip; Supapvanich S., Boonyaritthongchai P.; 2016; บทความในวารสาร
- ● Sericin and Pineapple Fruit Extract as Natural Agents Inhibiting Browning and Improving Antioxidant Activity in Fresh-cut Ripe Mangoes cv. Nam Dok Mai; Mathurot Khumthongwattana, Suriyan Supapvanich, Nutthachai Pongprasert, et al.; 2004; บทความในวารสาร
ข้อมูลความเชี่ยวชาญ
- Plant Postharvest Physiology and Biochemistry
- Postharvest Food Quality and Safety
- Postharvest Technology of Fresh-cut Fruits and Vegetables